La navegació en www.electrojunca.com i/o l’ús dels serveis oferts en aquest lloc web implica que l’usuari accepta la Política de Privacitat, l’Avís Legal i altres textos legals relacionats amb l’ús de servei prestats en aquest lloc web.

 

Política de Privacitat

 

Els fitxers de electrojunca.com no contenen dades de caràcter privat ni requereixen informació per identificar a persones físiques.

 

Exclusió de garanties i responsabilitat

 

L’administrador de electrojunca.com no garanteix la licitud, fiabilitat, exactitud, exhaustivitat, actualitat i utilitat de les aplicacions, serveis i xarxes socials que s’inclouen.

L’establiment d’aplicacions, serveis i xarxes socials no implica en cap cas l’existència de relacions entre electrojunca.com i els propietaris dels mateixos, ni l’acceptació i aprovació dels seus continguts o serveis.

L’administrador de electrojunca.com web exclou tota responsabilitat en la informació distribuïda, generada, enllaçada i compartida per l’ús d’aquesta web i no pot controlar i no controla que entre ella apareguin continguts que puguin resultar il·lícits, il·legals, contraris a la moral o als bons costums o inadequats.